Loading...
Wat doen wij 2017-09-05T20:20:05+00:00

WonderboyZ’ motto is: “Net even anderZ” en daar zijn we trots op!

Wat wij doen is samen met cliënten (onze WonderboyZ) onze locaties schoon en representatief houden. Dit uiteraard onder de beste begeleiding van onze medewerkers.

Rondom de voetbalvelden van onze mooie locaties worden er week in week uit veel getraind en wedstrijden gespeeld. De supporters bestellen wat drinken, eten, ze roken. De meeste supporters gooien hun spullen in de vuilnisbak maar dit doet lang niet iedereen!!! En daarom zijn WIJ er!! Volle vuilnisbakken: worden door ons geleegd! Sigaretten rondom de velden en op de parkeerplaats: prikken wij allemaal weg! Vuilnis op de tribune en parkeerplaats: maken wij keurig schoon!

Maar ook klussen als: schoffelen in het ‘groen’, bladeren van de velden verwijderen met de bladblazer, onkruid om de velden weghalen… Ook deze klussen doen de WonderboyZ! Dus in beweging, in de buitenlucht!

Maar wat nou als het echt heel erg slecht weer is?

Dan moet het wel héél slecht zijn…maar ook dan hebben wij genoeg te doen, zoals:  het ordenen van het grote ballenhok, ramen lappen en tafels afnemen in de kantine, stofzuigen in de gangen, de actiefoto’ s van (oud) spelers weer laten glimmen en nog veel meer!

Reclame borden schoonhouden

Schoffelen van het groen

Een van de dagelijkse bezigheden is het onkruidvrij houden van onze locaties. Deze bezigheid werkt erg rustgevend voor velen, daarnaast is het een heerlijk gezicht als alles er weer netjes uit ziet!

Ballenhok ordenen

Voetballers kunnen goed voetballen.. maar hebben er een hekel aan om het ballenhok netjes te houden.. Maar wij niet 🙂

Tribunes netjes maken

Vlak ná het weekend halen we al het vuil van de tribunes. Vlak vóór het weekend zetten we de puntjes weer op de i zodat hij weer keurig schoon is voor een druk voetbal weekend.

Parkeerplaats netjes houden

Ook de parkeerplaats nemen wij voor onze rekening.

Blaadjes van het veld verwijderen

Vooral in de herfst vallen er veel blaadjes van de bomen, deze verwijderen wij met een bladblazer, bezem of prikker zodat de velden er weer mooi bij liggen!

Met de prikker over het complex

Op onze locaties komt veel publiek bij wedstrijden kijken. Vooral na het weekend liggen er veel sigaretten, blikjes en bekers op en om de velden.

Samen houden wij de dug out schoon

Deze bezigheid is leuk voor de jongens en meiden, hier kunnen ze zelf even ervaren hoe het voelt om als “coach” aan de lijn te staan.