Onze begeleiders

WonderboyZ is ervan overtuigd dat een goede en juiste zorg begint bij persoonlijk contact.

Naast het intensieve contact met onze WonderboyZ, hebben wij op onze locaties grote voordelen:

  1. Door de professionele sfeer op onze topsport locaties, houdt iedereen zich gemakkelijk aan de “gedragsregels” die hier gelden. Omdat we ons hierdoor volledig kunnen focussen op de werkzaamheden zien we als begeleiding dat de WonderboyZ enorme stappen maken, zowel in gedrag als in de cognitieve vaardigheden.
  2. Op onze locaties werken wij veel in de buitenlucht, en wij merken dat dit als erg prettig wordt ervaren.

Samen maken wij werken leuk!

Hieronder vindt u een overzicht van onze medewerk(st)ers.

Marc van Wonderen

ik ben Marc, oprichter van de WonderboyZ. Zelf heb ik 10 jaar lang ervaring opgedaan bij een grote zorginstelling. Hier was ik al zoekende naar een juiste combinatie tussen mijn grote passie voetbal (ook als trainer) en mijn andere grote passie: (samen-)werken met mensen en dan vooral in een ondersteunende rol. Dit is nu gelukt! Werken als persoonlijk begeleider binnen een voetbal klimaat!

Kim van Leeuwen

Ik ben Kim en werk met erg veel plezier bij de WonderboyZ. Momenteel ben ik het aanspreekpunt voor alle administratieve aspecten. Zo nu en dan loop ik een dag mee op de locaties om te helpen waar nodig.

Collin van Velzen

Mijn naam is Collin van Velzen, ik ben 49 jaar en woonachtig in Westzaan. Ik heb 12 jaar gewerkt in de sociale werkvoorzieningen en begeleidde daar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het bedrijfsonderdeel “Groen”. Sinds september 2019 maak ik deel uit van het team van WonderboyZ. Werken met dit soort toppers in een (voetbal) omgeving is voor mij de ideale combinatie. Naast mijn activiteiten bij WonderboyZ ben ik keeperstrainer.

2019-09-16T19:57:56+00:00